Vedic Art Kurs

02.09.2017 11:09

Vedic Art
Jag erbjuder en härlig helg de 21-22 oktober med start kl. 11:00 och avslut 16:00 båda dagarna. Vedic Art är en konstform som blir verktyg för personlig utveckling, när ditt undermedvetna talar till dig. Att tillåta sig måla på ett avslappnat och kravlöst vis, medför att du upptäcker ditt eget uttrycksätt på ett djupare plan.

När meditation kombineras med skaparkraft och reflektion, ökar möjligheten till att närma sig sin inre källa. Ty allt handlar om att inspireras och måla fritt, utifrån en total närvaro. Här suddas gränser ut, när du ger dig hän i nuet och påbörjar den egna inre resan.
Med hjälp av varandet i meditationen, nås nya insikter om att all den potential som du behöver och vad som finns inom dig. Där de egna reflektionerna över vad som framträder, ger större förståelse för dig själv eller företeelse i vardagen. Att tillåta sig kravlöst skapande, kan följas av ett ökat lugn i vardagen och samtidigt medföra en känsla av tillit till att vara sig själv fullt ut.

Inga förkunskaper krävs, då det är en kurs för de som söker nya vägar. Däremot handlar det om att skapa utifrån sina egna förutsättningar och i ett fritt flöde av vad som kommer till dig. Det är av största vikt att vi visar varandra respektfull integritet, då inga tolkningar av andras alster förekommer. Ej heller uttalar du själv om dina egna alster, då det är dina egna personliga tolkning och upplevelse du ska bära med dig. Grundtanken är att få ge uttryck för känslor och tankar m m, för att utvecklas som person, utifrån en tillåtande atmosfär. Skulle du däremot önska ett enskilt samtal, finns jag tillgänglig för detta.

Önskar dig välkommen och ser fram emot att möta DIG.
Anmälan är bindande och ska göras innan den 9/10 2017. OBS!!! max 10 stycken
Material som behövs: blyertspenna, kritor, akrylfärger, penslar, kraftigt papper eller duk att måla på.
Datum/tid: lördag 21/10 och söndag 22/10 mellan 11:00-16:00, lättare fika ingår.
Investering. 2000:- exklusive material, 2400:- inklusive material.
Anmälan sker till: Suzanne 073-716 92 79, Isis & Thot 070-926 04 35 eller info@isisthot.se