Djurkommunikation

11.01.2018

Djurkommunikation är en telepatisk kommunikation mellan djuret och mig som djurkommunikatör. När jag kommunicerar med djuret blir det oftast en dialog med frågor och svar. Djuret förmedlar berättelser och beskrivningar, samtidigt som bilder eller känslor kan dyka upp med. Varje djur är unik i sina egna individuella personligheter och berättar utifrån vem denne är. Vissa djur är mer pratsamma än andra, medan en del enbart förmedlar bilder eller känslor. Djur som får möjligheten att kommunicera med en människa, blir i många fall mer harmoniska efteråt.

Som djurkommunikatör jobbar jag med att kommunicera med olika djur. Kommunikationen sker via fysiska möten och sker telepatiskt. Vid fysisk kontakt sker det oftast i djurets hemmiljö, för att ge djurets bästa möjliga trygghet. En kommunikation tar ungefär 1-1,5tim, beroende på hur mycket djuret vill och har att berätta. Av respekt för djuret gives möjligheten för denne att få berätta om sina tankar och känslor.  Precis som husse eller matte har sina frågor, kan djuret ha frågor som önskas svar på.

Maila mig på ateljem@live.se eller på telefonnummer 0737169269 för att en boka tid. Inför kommunikationen är det bra att få information om djurets namn, ålder och de frågor som önskas svar på. Efter samtalet skriver jag ut samtalet åt dig och mailar det till dig.

Vanligtvis kostar en konsultation vid fysiskt möte 650kr. Körersättning tillkommer vid hembesök. Varmt välkommen för samtal.