Regressionsterapi

21.12.2019

Vid vissa tidpunkter i livet kan vi känna att vi "fastat" och upplever att vi står still eller upprepar samma livsmönster. Kanske frågorna finns över vad som orsakar ex vissa problem, utan att få svaren som möjliggör en önskad förändring. Skulle det vara på det viset, kan det handla om något som ligger på ett själsligt eller omedvetet plan. Om det är så, kan vi ha med oss något som påverkar från ett tidigare liv. Vilket i sin tur, kan hindra oss från att "komma loss" från blockeringar.

Med hjälp av regression, finns möjligheten att "nysta upp" vad som har sin inverkan i vårt nuvarande liv. Under vägledning utforskas något som själen vill visa oss och som skapar förståelse på ett djupare plan, för oss själva. Våra sinnen öppnas upp, så vi kommer i kontakt med själsminnen som påverkat oss på något vis tidigare. När vi finner pusselbitar från dåtiden och sammankoppla dem med oss idag, påbörjas läkningsprocessen. Helandet som initieras av att utforska olika skeenden, kan ge verktyg att komma vidare i vår personliga utveckling.

Vid första träffen samtalar vi kring orsak och önskan till en session. Om det finns några specifikt du vill ha klarhet i, såsom ex livsmönster. Under regressionen är du behagligt avslappnat tillstånd, samt medveten om vad som sker. Därmed har du kontakt med ditt undermedvetna, jämte tillgången till dina cellminnen från nuvarande och tidigare liv. Vid regressionen skriver jag ner vad du berättar och därefter får du en utskrift, för att i lugn och ro begrunda. Efter regressionen har vi ett samtal, om vad du upplevt. Vi bokar även in för ett uppföljningssamtal, om du har några funderingar och om hur du mår. Varje session tar ca 2-2,5 h, vars pris är 1000kr och uppföljningssamtalet 1h a´ 400kr.