Brytningstid

09.03.2016

En påminnelse i att släppa taget om dåtid, är säkerligen något du redan vet. Så ock att med tillförsikt kliva mot framtiden, men ändock vara här o nu.

Emellertid ta det där första osäkra klivet, när önskan är stark. Den där viljan som är så stor i att få förändra, bryta sig loss.

Noggrant känna in och reflektera den klokaste strategin, att låta hjärtat vara med. Ibland kan hända det någon gång är svårt att överblicka förvandlingens strategi leder.

Vid hinder i denna riktning som beslutas tas, finns möjligheters val att ta dig igenom svårigheterna. Betänk ej att ge upp de val som känns bra.

Visst kan tyckas var sak har sin tid, men känslan av att få byta skepnad driver på. Likt snödroppars förväntan om ljusare tid, själv träda in i lekfullhetens park.

Från mörkrets tunnel spirar de upp och låter ljuset lysa in.  Blickar mot den plats du kom ifrån i att upptäcka ljuset som alltid fanns.

Så ta klivet och lys upp mörkret och kylan strax bredvid, i ett förväntansfullt skratt. Lev livet nu i denna stund för din egen skull, så ock i delad glädje.

Var ärlig mot dig själv och befrielsen mot det som skaver. Lev enbart i tillfället där allt händer, men långt bortom det förflutna och framtida skeenden. 

Vägen som valts leder ej åter tillbaks, utan framåt i en meningsfull helhet. Att skörda erfarenheter som följs av klokskapens dryck.

Helt utan illusioner eller fasader tillåts kraftens källa bli oändlighetens sanning. Där du går förbi de hinder som stigen kantar, för att möta visdomen som verkar inom dig.

Trots allt krävs det att släppa taget vid förändring, såväl i det stora som det småttiga. Så njut av din vandring i mötet med dig själv på förändringens resa och våga skapa din egen bro.